formula 1f1sim racingsim racing türkiyeformula 1 haberesporf1 espor
Güncel Konular
Kısa bir süre önce Habertürk kanalından ayrılıp, Youtube üzerinden yayınlarına devam eden duayen gazeteci - yazar Fatih Altaylı, “Formula 1, neden Türkiye’ye gelmiyor?” sorusunun cevabını Serhan Acar’a itiraf etti.
01.08.2023 14:16
TOSFED ile yapmış olduğu işbirliği ile adını daha sık duyuran ve hemen ardından Formula 1’in vazgeçilmez ismi olan Serhan Acar’ı konuk eden Apex Racing E-Spor Merkezi oldukça ilgi görmeye başladı. Otomobil yarışlarının heyecanını sanal ortamda yaşatan Apex Racing E-Spor Merkezi ile ilgili merak edilen tüm detaylar ve güncel fiyat bilgisi...
11.04.2023 18:51
TOSFED Genel Sekreteri ve Formula 1 spikeri Serhan Acar Sim Racing tutkunları ile buluşmaya hazırlanıyor. Apex Racing E-Spor merkezinde gerçekleşecek olan toplantıya tüm simülasyon sevenler davetli...
11.04.2023 18:20
Fernando Alonso, Aston Martin koltuğuna geçerek Formula 1 dünyasında oldukça ses getirdi. Uzun vadeli anlaşma imzalayan Alonso Formula 1 tarihine geçebilir. İşte detaylar...
11.10.2022 19:06

Verstappen, Red Bull’a Çağrı Yaptı: “Keşke Biraz Daha Hızım Olsa!”

Red Bull takımının şampiyon adayı Max Verstappen, Mercedes’in son yarışlarda ki performansına atıfta bulunarak takımına çağrıda bulundu.

Verstappen, Red Bull’a Çağrı Yaptı: “Keşke Biraz Daha Hızım Olsa!”
18.10.2021 10:41
0
A+
A-

Red Bull takımının şampiyon adayı Max Verstappen, Mercedes’in son yarışlarda ki performansına atıfta bulunarak takımına çağrıda bulundu. Verstappen, şampiyonluk mücadelesinde iddialı olabilmeleri için takımın biraz daha gelişerek hız bulması gerektiğini kabul etti.

Max Verstappen, Formula 1 Dünya Şampiyonasında iddialı olabilmek ve kalan 6 yarışta Red Bull’a biraz daha hız bulmak için uyardı.

Verstappen, Bu hafta sonu Austin’de yapılacak olan ABD Grand Prix’ine ezeli rakibi Lewis Hamilton ile 6 puanlık bir farkla gidiyor.

2021 sezonu şampiyonluk mücadelesinde sürekli el değiştiren bir şekilde devam ediyor. Bir çok izleyici ise artık bu mücadelenin sona ermesini bekliyor.

Kıyasıya mücadele ederken Mercedes ise son 3 yarışın 2’sinde galip olan taraf oldu. Hollandalı sürücü ise en son olarak Eylül başında kendi evinde kazanmıştı.

Sky Sports’a durum değerlendirmesi yapan Verstappen ise “Biraz daha tempo bulmamız şart, çünkü altı puanlık fark gerçekten çok az. Keşke genel anlamda görülebilir şekilde biraz daha hızlı olsaydım çünkü kalan yarışlar çok zor olacak.” dedi.

Lewis Hamilon & Max Verstappen
Lewis Hamilon & Max Verstappen

KALAN YARIŞLAR MAX VERSTAPPEN’İN KADERİNİ BELİRLEYECEK

Sıradaki yarış olan ABD Grand Prix’i ise Lewis Hamilton’un güçlü olabileceği bir pist tasarımına sahip. Verstappen ise kalan yarışlarda güçlü olabilecekleri konusunda emin değil.

Max Verstappen özellikle son yarışlarda Mercedes takımının artan performansı konusunda “Son bir kaç yarış Mercedes bariz bir şekilde hızlandı. Ama pes etmeyeceğiz, her an her şey olabilir. Bazı pistler belki bizim için çok daha uygun olabilir.” dedi.

Verstappen her ne kadar şampiyona lideri olsa da 2021 yılı içerisinde yaşamış olduğu talihsizlikler durumu daha da kötü hale getirdi. Azerbaycan lastik patlaması, Silverstone kazası gibi bir çok talihsizlikler işini daha da zorlaştırdı.

Yaşadığı olumsuzlar içinse “Şimdiye kadar sezondan şikayet edemem. Çok iyi sonuçlar aldık ve bir şampiyonluk mücadelesindeyiz ve tek umabileceğimiz bu. Şimdi nasıl gideceğini göreceğiz. ” dedi.

Şampiyona’da son 6 yarış oldukça heyecanlı ve çekişmeli geçeceği ise tek gerçek.

Sim Racing